Stöd oss

Stöd oss

GE MED HJÄRTAT

Med varje gåva du ger till Childhood stödjer du vårt arbete med att förebygga våld och sexuella övergrepp mot barn. Vill du ge en bestämd summa varje månad – bli månadsgivare. Du kan även beställa vårt fina armband, swisha en gåva eller köpa ett av våra fina gåvokort.

Foto: privat

Köp Barnrättsplåstret

Barn som har ord att berätta med är tryggare barn. Våra Barnrättsplåster med tio korta, enkla budskap om barns rättigheter, ska underlätta för föräldrar, sjuksköterskor, förskolepedagoger och andra vuxna i barns närhet att prata med barn om deras rättigheter och integritet.

Köp ett armband

Bär Childhoodarmbandet

När du bär armbandet tar du ställning mot våld och sexuella övergrepp mot barn. Childhoods arbete utgår alltid ifrån barnkonventionen och varje pärla på armbandet har en egen färg som beskriver en artikel ur FN:s barnkonvention.

Stöd oss som företag

Stöd oss som företag

Det finns många sätt som du och ditt företag kan stödja Childhoods arbete. Oberoende av om man stödjer oss under flera år eller ger en mindre engångssumma – företagssamarbeten är en stor tillgång för oss.

Swisha en gåva

Det snabbaste sättet att stötta vårt arbete på. Swisha valfritt belopp till 90 900 36.

Insamling på Facebook

Nu kan du starta en egen insamling via Facebook – ett enkelt och tryggt sätt att ge en gåva till Childhood.

Gåvokort

Köp ett gåvokort

Den finaste presenten är ett gåvokort från Childhood.

Ge en minnesgåva

Ge en minnesgåva

Att ge en minnesgåva när någon går bort är ett fint sätt att minnas den som stått dig nära, och samtidigt ge hopp till allas vår framtid – barnen.

Månadsgivare

Bli månadsgivare

Som månadsgivare hos Childhood stödjer du oss kontinuerligt i vårt arbete med att förebygga våld och sexuella övergrepp mot barn.

Ge en direktgåva

Som månadsgivare hos Childhood stödjer du oss kontinuerligt i vårt arbete med att förebygga våld och sexuella övergrepp mot barn.

Ge en gåva via bankgiro

Bankgirogåva

Sätt in en gåva direkt till Childhoods bankgiro 909 – 0036.

Testamente

Skriv in Childhood i ditt testamente

Att testamentera är ett sätt att låta livet gå vidare. Ingen gåva är för stor eller för liten, varje bidrag gör det möjligt för oss att fortsätta arbetet med alla barns rätt till en barndom.

FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER