Childhood-armband, vuxen

100 kr

P.g.a. rådande omständigheter (covid-19), kan leverans för armbanden ta längre tid än vanligt. Hoppas på er förståelse kring detta.

Armbandet består av små plastpärlor uppträdda på en elastisk tråd. Varje pärla på armbandet har en egen färg som beskriver en artikel i FN:s barnkonvention. Pärlorna och Childhood vill påminna dig om allas rätt till en barndom fri från våld och sexuella övergrepp. I den medföljande broschyren beskrivs några av nyckelparagraferna i FN:s barnkonvention på ett enkelt och lättfattligt sätt.

Armbandet säljs i 1-pack som kostar 100 kronor (inkl. moms). Av priset är cirka 20 kronor produktionskostnad och momsen är 20 kronor. 60 kronor går alltså direkt till arbetet för barn i utsatta situationer. Armbanden tillverkas i Sverige av Samhall AB. Läs mer om tillverkningen här.

Du kan även köpa Childhood-armbandet i utvalda Lloyds Apotek- och Gina Tricot- butiker samt i Gina Tricots webshop. Leveranstid vid web-köp i Childhoods shop är cirka 1 vecka.

Om du vill handla fler än 30 varor, kontakta webshop@childhood.org eller ring +46 8 55 11 75 00, så hjälper vi dig. Detsamma gäller vid önskemål om faktura.