Volontärer sökes till Childhood Match Cup 6-9 juli

Volontärer sökes till Childhood Match Cup 6-9 juli

Vi söker nu volontärer till vårt pysseltält under Childhood Match Cup 6-9 juli, på Marstrand 
Tillsammans med Lessebo Paper anordnar vi ett lekfullt pysseltält under veckan för alla barn som är eller kommer till Marstrand i samband med seglingstävlingarna. Alla barn i pysselåldern är välkomna till tältet.

Vi söker volontärer som älskar pyssel med papper, pärlor och kritor och som också kan tänka sig att berätta om Childhoods arbete för barns rättigheter. Även viss försäljning av Childhoods armband och plåster ingår. Vi ser gärna att du är minst 18 år. 

Childhood är en ideell stiftelse, så ingen finansiell ersättning utgår men vi bjuder på lunch och en fin t-shirt ifrån Henri Lloyd att arbeta i. Du kan välja att jobba en eller flera dagar under perioden 6-9 juli. Tiderna är mellan 10.00 -18.00. 
Du får utbildning av oss innan. 

Mejla din ansökan till ellika@childhood.org  så fort som möjligt men senast 20 juni. Har du frågor mejla eller kontakta Ellika Mårtensson på 070 190 48 45.  

Alla som arbetar för Childhood ska kunna visa upp ett utdrag ur belastningsregistret. Det finns att ladda ner här:
Övrigt arbete med barn, e-tjänst | Polismyndigheten (polisen.se)

Om Childhood 
Childhood arbetar med att förebygga våld och sexuella övergrepp mot barn. Vi ger stöd till lokala organisationer som utvecklar nya innovativa metoder som hjälper barn och familjer i utsatthet. Vi arbetar också aktivt för att stärka kvalitén och sprida beprövade modeller som når barn och familjer som tidigare inte fått det stöd de behöver. Med relativt små investeringar, kopplat med nära dialog och stöd, kan Childhood agera inkubator och hjälpa nya idéer och organisationer att växa och bli hållbara. Läs mer på Childhood.se 

Om Childhood Match Cup 
Childhood Match Cup är ett publikt kappseglingsevenemang som samlar världseliten i segling, starka partners och tiotusentals åskådare under första veckan i juli varje sommar. Tävlingarna drivs sportsligt av rättighetsägaren GKSS (Göteborgs Kungliga Segelsällskap) och Create Agency.

Lessebo Paper 
Lessebo Paper är ett svenskt pappersbruk beläget i Smålands djupa skogar. På bruket har man producerat papper sedan 1693 och utvecklat det mest klimatvänliga papperet i världen. Det ligger i deras natur att vårda och främja naturen för kommande generationer. Resultatet är ett helt biologiskt nedbrytbart och återvinningsbart papper, tillverkat av Lokal, klorfri pappersmassa. Producerad med ansvar för vår miljö – och kommande generationer.