Tack för er julgåva

Alla gåvor går till vårt arbete med att skydda barnen som drabbas av kriget i Ukraina. I samband med Rysslands storskaliga invasion raserades barns trygghet på ett ögonblick. Vittnesmålen om barns utsatthet är svåra att ta in. Våld och övergrepp är ständigt närvarande. Vi är så imponerade och stolta över våra partners som med en aldrig sinande kraft, och en enastående förmåga, skyddar barnen mitt i kriget.  Tack vare era julgåvor kan vi stärka vårt arbete ytterligare, nu och på lång sikt.

Childhood arbetar året om med att förebygga sexuella övergrepp i bland annat Ukraina, Sverige, Sydafrika och Thailand. Vi investerar i innovationer, metoder och samarbeten som stärker skyddet och minskar riskerna för särskilt sårbara grupper. Vi driver påverkansarbete, ökar kunskapen och medvetenheten om sexuella övergrepp mot barn. Vi skapar långsiktig och hållbar förändring.   

Vårt arbete bygger på partnerskap. Vår verksamhet finansieras av företag, stiftelser, filantroper och privata givare. Varje gåva och varje partnerskap är viktigt.     

Vill du och ditt företag bidra till vårt fortsatta arbete? Bli företagsvän 2024. Kontakta ellika.martensson@childhood.org, affärsansvarig företagssamarbeten, så berättar hon mer.  

Eller vill du bidra till vårt arbete som privatperson? Bli månadsgivare.