Tom Olander, CEO, Jool Group

Möt våra partners: Jool Group

Childhood bygger på partnerskap. De företag, stiftelser och filantroper som samverkar med oss gör vårt arbete möjligt. JOOL GROUP blev vår partner 2022. Tom Olander, CEO och grundare, berättar om våra gemensamma aktiviteter under året och vad partnerskapet betyder för dem.  

Vad bidrog till att ni blev partner?  
Jag är själv förälder och barnrättsfrågor ligger nära. Vi delar Childhoods värderingar och sätt att arbeta på. Det handlar inte bara om ett givande utan en dynamisk och långsiktig relation där vi får möjlighet att bidra på ett sätt som passar oss. Jag uppskattar verkligen Ellika Mårtenssons engagemang och drivkraft att utveckla vårt samarbete.  

Vad har samarbetet inneburit för er det här första året?  
Mycket positivt. Det har varit fint att känna att vi är med och bidrar. Att vi direkt och indirekt gör skillnad för barn genom Childhoods viktiga arbete. Vår gemensamma aktivitet med pysseltält för barn vid Childhood match cup på Marstrand i somras var väldigt rolig. Det är härligt med ett aktivt partnerskap som möjliggör olika typer av samarbeten.  

Vad ser du fram emot 2023?  
I mars går vi Childhoods utbildning Viktig vuxen. Känns självklart att ta del av den för att lära oss mer om vad vi kan göra om vi misstänker att ett barn far illa. Ser även fram emot fler gemensamma aktiviteter liknande Marstrand.  

Läs mer om JOOL Group här.