Childhood-armband, barn

100 kr

P.g.a. rådande omständigheter (covid-19), kan leverans för armbanden ta längre tid än 1 vecka. Hoppas på er förståelse kring detta.

Det populära Childhood-armbandet finns också i en mindre storlek för att passa till barn från 7 år och uppåt.

Armbandet består av små plastpärlor uppträdda på en elastisk tråd. Varje pärla på armbandet har en egen färg som beskriver en artikel i FN:s barnkonvention. Pärlorna och Childhood vill påminna dig om allas rätt till en barndom fri från våld och sexuella övergrepp. I den medföljande broschyren beskrivs några av nyckelparagraferna i FN:s barnkonvention på ett enkelt och lättfattligt sätt.

Armbandet säljs i 1-pack som kostar 100 kronor (inkl. moms). Av priset är cirka 20 kronor produktionskostnad och momsen är 20 kronor. 60 kronor går alltså direkt till arbetet för barn i utsatta situationer. Armbanden tillverkas i Sverige av Samhall AB. Läs mer om tillverkningen här.

Du kan även köpa Childhood-armbandet i utvalda Lloyds Apotek- och Gina Tricot- butiker samt i Gina Tricots webshop. Leveranstid vid web-köp i Childhoods shop är cirka 1 vecka.

Om du vill handla fler än 30 varor, kontakta webshop@childhood.org eller ring +46 8 55 11 75 00, så hjälper vi dig. Detsamma gäller vid önskemål om faktura.