Samarbete med stiftelser och filantroper

KONTAKT

Britta Holmberg
+46 (0)72 724 43 05

Vi på Childhood tror på innovation och nya idéer för att lösa stora samhällsproblem. Globalt utsätts vartannat barn för någon form av våld. För att komma till rätta med det behövs systemförändring av stora mått. Attityder, beteenden och bemötande av barn behöver skifta. Vi ser hur förändring börjar genom nya lösningar och effektfulla insatser av människor mitt i verkligheten, med djup kunskap och med örat mot marken. Människor som i samarbete med Childhood kan få idéerna att utvecklas, etableras och med våra starka nätverk och påverkanskraft spridas vidare.

Innovativa projekt och effektfulla insatser

 Det kan t ex vara en mjukvara skapad för att kunna spåra övergreppsbilder mot barn på nätet eller en ny metod för att identifiera barn i familjer i riskzonen via BVC. Eller ett forskningsprojekt som arbetar förebyggande mot personer som har en sexuell dragning till barn och vill ha terapeutisk hjälp.. Eller en eldsjäl som Lucinda som mitt i det våldsdrabbade Lavender Hill utanför Kapstaden med Childhoods hjälp skapar en trygg plats för barn.

Partners som vill investera i nya lösningar

För att kunna göra detta behöver Childhood partners som förstår och vill investera och agera tillsammans med oss. Att få vara med i uppstarten eller ett expansivt skede kring något av våra innovativa projekt ger möjlighet att få följa och bidra till utveckling och långsiktig global hållbarhet.

Vi söker fler partners – engagerade individer, filantroper och familjestiftelser som tillsammans med oss vill investera i nya idéer för att skydda barn mot våld och sexuella övergrepp och ser fram emot en dialog!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *